LOOKBOOK

Odavagy a divatos ruhákért és a legmenőbb kiegészítőkért? Első kézből szeretsz értesülni a legfrissebb trendekről? 
Lookbook oldalunkon rengeteg ötlettel, divattippel és lenyűgöző összeállításokkal várunk, hogy néhány kattintásnak köszönhetően megtaláld álmaid összeállítását.

Divat és stílus, 2019. április 14.

Hivatalosan is megérkezett a tavasz. A Budapest Fashion Weekről következzen az a 10 csodás tavaszi/nyári ruha, amit már nagyon várunk, hogy viselhessünk.

Stylist: Adminisztrátor

Top 10 tavaszi ruha

Divat és stílus, 2019. április 14.

Hivatalosan is megérkezett a tavasz, húsvét hétvégére csodás, napsütéses időt jósolnak. Következzen a 10 legcsodásabb tavaszi ruha, amit már alig várunk, hogy viselhessünk.

Stylist: Adminisztrátor

Top 10 tavaszi ruha
Pink

SZERETNÉL ELSŐKÉNT ÉRTESÜLNI A LEGFRISEBB TRENDEKRŐL?
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Kijelentem, hogy a The Cover Girl Hungary Adatkezelési Tájékoztatóját megismertem és elfogadtam, egyúttal személyes adatainak kezeléshez önkéntes és kifejezett hozzájárulását adom az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.) rendelkezéseinek megfelelően.

Maradj velünk kapcsolatban!

Ha észrevétele vagy kérdése lenne a The Cover Girl Hungary modellfelfedező versennyel, illetve a verseny keretében megvalósuló eseményekkel kapcsolatban, kérjük jelezze azt az alábbi elérhetőségek bármelyikén.

1055 Budapest, Szent István krt. 27.

+36-70-882-6760

info@wtmhungary.com

Fiore Tondi Production logo
Major Model Management logo
Elite Events Budapest logo