Sponsored by

10 tavaszi-nyári ruha, amiért érdemes várni a jó időt

Hivatalosan is megérkezett a tavasz. ✌☺ A Budapest Fashion Weekről következzen az a 10 csodás tavaszi-nyári ruha, amit már nagyon várunk, hogy viselhessünk. ❤❤❤


Stylist: Budapest Fashion Week


Top 10 tavaszi szett
Tizenhárom designer legújabb kollekciója, fashion video bemutató, és gasztronómiai élmény is várta a 22. Budapest Fashion Week közönségét. Az alábbiakban bemutatunk 10 szuper darabot, melyekkel garantált a trendiség ezen a nyáron.
Build Beautiful Websites

Ocelot/farmer ruha

Tavaszi-Nyári Kollekció 2019

Tervező: Alexandra Vajda
Egyéb információ: A ruha kézzel, egyedileg készül. Az ár tartalmazza a kétszeri ruhapróbát. Megrendelés 50% előleggel lehetséges.

Ár: 45.900 Ft,
Az ár tájékoztató jellegű.

Build Beautiful Websites
BFW flyer
Build Beautiful Websites

blackandwhite

Minden egyes New Age ruha egy külön világ, igazi remekmű. Kizárólag kis szériával dolgozunk, minden ruhából csak egyetlen egy darab készül pontosan azért, hogy egyedinek és különlegesnek érezhesse magát minden olyan nő, aki a New Age ruháit viseli.

Ár: 89 990 Ft, Misguided

Build Beautiful Websites
Build Beautiful Websites

Attention Grabbing Neon Bodysuit

A bright neon bodysuit is sure to get the attention you are looking for. Make sure to pair it with neutrals (like high-waisted black jean shorts) to keep the look from going too overboard.

Neon bodysuit, 16.000 Ft, Misguided

Build Beautiful Websites

Maradj velünk kapcsolatban!

Ha észrevétele vagy kérdése lenne a The Cover Girl Hungary modellfelfedező versennyel, illetve a verseny keretében megvalósuló eseményekkel kapcsolatban, kérjük jelezze azt az alábbi elérhetőségek bármelyikén.

1055 Budapest, Szent István krt. 27.

+36-70-882-6760

info@wtmhungary.com

Fiore Tondi Production logo
Major Model Management logo
Elite Events Budapest logo